Opendeurweekend bij Kitchen-Suite

Opendeurweekend op 27 en 28 april 2024

Dit jaar is een mijlpaal voor ons, want we vieren ons 25-jarig bestaan!

Om deze speciale gelegenheid te vieren, nodigen we jullie graag uit op onze opendeurdagen op 27 en 28 april. Bereid je voor op een weekend vol verrassingen, exclusieve aanbiedingen en culinaire inspiratie!

Exclusieve aanbiedingen
Als dank aan onze klanten voor 25 jaar vertrouwen en steun, hebben we enkele toffe acties voor jullie in petto:

  • Gratis Quooker kraan: de keuken van je dromen is nu binnen handbereik! Tijdens de opendeurdagen bieden we een gratis Quooker kraan bij de aankoop van elke keuken. Een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, de Quooker kraan biedt direct kokend water met een draai aan de knop.

  • 25% korting op je nieuwe keuken: een unieke kans om je keuken te vernieuwen met een ongeëvenaarde korting van 25% op de totale aankoopprijs. Bovendien voegen we een extra vleugje luxe toe met drie exclusieve cadeaus die uw keukenervaring ongetwijfeld zullen verrijken.

  • Inspirerende kookdemo's: laat je inspireren en leer van de besten tijdens onze kookdemo's gepresenteerd door AEG. Van 13:00 tot 17:00 uur kunt u de magie in de keuken live meemaken. Ontdek nieuwe recepten, leer innovatieve kooktechnieken en zie onze keukenapparatuur in actie.

Bezoek onze inspiratieshowroom in Genk
Kom langs bij Kitchen-Suite Genk op 27 en 28 april en ontdek wat we allemaal te bieden hebben. Mis deze kans niet om te profiteren van onze jubileumacties!

Wij kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen en samen deze speciale mijlpaal te vieren. Tot dan!


NIEUWSBRIEF

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwigheden en kortingsacties op het gebied van keukens, interieur of totaalconcepten? Vul dan je gegevens in en je ontvangt onze maandelijkse nieuwsbrief. We gebruiken deze gegevens enkel voor het versturen van nieuwsbrieven. Elke nieuwsbrief bevat een link waarmee je je gemakkelijk en automatisch kunt uitschrijven. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de onze privacy policy.

Schrijf in op onze nieuwsbrief!