Inspiratie

Laat je inspireren

Een keuken waar elk detail telt, dat is wat de familie Amatobene zo belangrijk vindt.

Bij Kitchen-Suite heeft iedere keuken een uniek karakter en verhaal. We bouwen nooit twee dezelfde keukens, want we steken tijd in elk detail, luisteren écht naar jou en denken met je mee. Dit trok ook de familie Amatobene over de streep.   Benieuwd naar hun verhaal? Lees het hier!
Lees meer

De Kitchen-Suite (ver)bouwtipsgids

In je leven heb je heel wat mijlpalen. En de bouw of renovatie van je droomhuis is hier ongetwijfeld één van. Maar dit proces kost behoorlijk wat tijd, moeite en geld vooraleer je kan genieten van het eindresultaat. Naast de effectieve werken zijn er nog zo’n 101 zaken waarmee je rekening moet houden.  Laat je niet vangen en bereid jezelf goed voor met de Kitchen-Suite (ver)bouwtipsgids.
Lees meer

Liefde op het eerste gezicht voor de familie Bielen

Soms is binnenkomen bij Kitchen-Suite al genoeg om overtuigd te worden. Heel wat van onze klanten worden geïnspireerd in onze toonzaal. En dat was ook het geval bij de familie Bielen. Zij vonden er hun droomkeuken. Benieuwd naar het verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Het mooiste familiemoment van de familie Niesten

De mooiste familiemomenten bij de familie Niesten? Die vinden plaats in hun keuken. Als familiebedrijf vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in zijn keuken. Van idee tot plaatsing, wij zorgen voor een goed verloop, een vlotte communicatie én hopelijk de grote glimlach achteraf.  Benieuwd of dit voor de familie Niesten het geval was?
Lees meer

Dé keukentrends van 2022: part 1

Als keukenexpert zijn we dagelijks bezig met de laatste interieur- en keukentrends. We zoeken steeds naar de mooiste en meest duurzame materialen en laatste technische snufjes zodat we jullie met raad en daad kunnen bijstaan in de zoektocht naar jullie droomkeuken.  Wil je een nieuwe keuken maar heb je niet veel inspiratie? We geven je alvast de leukste trends voor 2022.
Lees meer

De Kitchen-Suite keukenchecklist

Bij de zoektocht naar je droomkeuken komt heel wat kijken. Ga je bouwen of verbouwen? Wat is jouw ideale keukenopstelling? Welke stijl vind je mooi? Wat is jouw budget? Je bent heus niet de enige die bij het plannen door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we bij Kitchen-Suite dé ultieme keukenchecklist om jou op weg te helpen.
Lees meer

Hoe kies ik mijn werkblad?

De keuze van het materiaal van je werkblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je keuken. Voor elk budget zijn er mooie materialen beschikbaar, van een matte finish of ruwe structuren.   Kies je een werkblad op basis van smaak of vind je net functionaliteit en duurzaamheid belangrijk? Wij lichten enkele werkbladen uit.
Lees meer

5 tips voor het creëren van je leefkeuken

In onze blog over dé keukentrends van 2021 kon je lezen dat de keuken vandaag het kloppend hart is van je huis. De plaats waar je: bijpraat na het werk, samen kookt, kinderen hun huiswerk maken, geniet van een aperitief met vrienden, ...  Maar hoe zorg je nu voor zo’n veelzijdige plek in huis? Een plaats waar alles gebeurt én een gezellige sfeer hangt? Wij geven je 4 tips voor de ideale leefkeuken!
Lees meer

Dé keukentrends van 2021

Ben jij volop bezig met het bouwen of verbouwen van je huis en ben je nog op zoek naar inspiratie voor jouw droomkeuken? Maak je klaar voor de nieuwste keukentrends van 2021 en laat je door ons inspireren!
Lees meer

De ingewerkte (pivot)deur: hét verrassingseffect in je keuken

Heel wat keukens staan tegenwoordig in directe verbinding met een berging en/of een garage. Dit vaak om praktische redenen. Maar, een deur middenin je strakke keuken zit wel eens in de weg en verstoort bovendien het totaalplaatje van het keukendesign. Gelukkig kunnen we je geruststellen, want Kitchen-Suite heeft dé oplossing voor jou: Zeg hallo tegen de ingewerkte (pivot)deur!
Lees meer

De Quookerkraan: jouw musthave in de keuken

In één seconde een heerlijk kopje thee op een koude dag. Niet meer wachten tot je water kookt voor de spaghetti na een lange werkdag. In no time bruisend water in je glas toveren. Ja hoor, dat kan allemaal met de Quookerkraan! Lees snel verder en ontdek waarom wij absolute fan zijn van de Quookerkraan.
Lees meer

Welke keukenstijl past bij jou?

Omdat je vaak veel tijd doorbrengt in je keuken is het uiteraard fijn als de keukenstijl volledig voldoet aan jouw wensen en persoonlijkheid. Om je te helpen met je keuze zetten wij onze verschillende stijlen op een rijtje.  Ontdek snel de keukenstijl die het beste bij jou past!
Lees meer

8 tips om je keuken te organiseren

Koken is voor velen een ontspannende en gezellige gebeurtenis. Maar, een onordelijke keuken kan wel eens roet in het eten gooien en voor de nodige frustraties zorgen.  Wij geven je graag 8 tips zodat jij in no time een overzichtelijke keuken hebt waarin je maar al te graag in thuiskomt.
Lees meer

Dé perfecte dressing in 4 stappen

Je dressing verdient het allerbeste. Maar, net zoals bij een keuken, zorgen je gewoonten en persoonlijke voorkeuren ervoor dat geen twee dressings hetzelfde zijn.  Met deze 4 stappen creëer jij dé perfecte dressing naar jouw wensen.
Lees meer

NIEUWSBRIEF

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwigheden en kortingsacties op het gebied van keukens, interieur of totaalconcepten? Vul dan je gegevens in en je ontvangt onze maandelijkse nieuwsbrief. We gebruiken deze gegevens enkel voor het versturen van nieuwsbrieven. Elke nieuwsbrief bevat een link waarmee je je gemakkelijk en automatisch kunt uitschrijven. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de onze privacy policy.

Schrijf in op onze nieuwsbrief!