Inspiratie

Laat je inspireren

Liefde op het eerste gezicht voor de familie Bielen

Soms is binnenkomen bij Kitchen-Suite al genoeg om overtuigd te worden. Heel wat van onze klanten worden geïnspireerd in onze toonzaal. En dat was ook het geval bij de familie Bielen. Zij vonden er hun droomkeuken. Benieuwd naar het verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Het mooiste familiemoment van de familie Niesten

De mooiste familiemomenten bij de familie Niesten? Die vinden plaats in hun keuken. Als familiebedrijf vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in zijn keuken. Van idee tot plaatsing, wij zorgen voor een goed verloop, een vlotte communicatie én hopelijk de grote glimlach achteraf.  Benieuwd of dit voor de familie Niesten het geval was?
Lees meer

Dé keukentrends van 2022: part 1

Als keukenexpert zijn we dagelijks bezig met de laatste interieur- en keukentrends. We zoeken steeds naar de mooiste en meest duurzame materialen en laatste technische snufjes zodat we jullie met raad en daad kunnen bijstaan in de zoektocht naar jullie droomkeuken.  Wil je een nieuwe keuken maar heb je niet veel inspiratie? We geven je alvast de leukste trends voor 2022.
Lees meer

De Kitchen-Suite keukenchecklist

Bij de zoektocht naar je droomkeuken komt heel wat kijken. Ga je bouwen of verbouwen? Wat is jouw ideale keukenopstelling? Welke stijl vind je mooi? Wat is jouw budget? Je bent heus niet de enige die bij het plannen door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we bij Kitchen-Suite dé ultieme keukenchecklist om jou op weg te helpen.
Lees meer

Hoe kies ik mijn werkblad?

De keuze van het materiaal van je werkblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je keuken. Voor elk budget zijn er mooie materialen beschikbaar, van een matte finish of ruwe structuren.   Kies je een werkblad op basis van smaak of vind je net functionaliteit en duurzaamheid belangrijk? Wij lichten enkele werkbladen uit.
Lees meer

De grote schoonmaak in je keuken

Je droomkeuken goed onderhouden is niet alleen belangrijk om de levensduur van je keuken te garanderen, maar ook om jezelf een goed gevoel te geven. Alleen maar voordelen dus om eens een grote schoonmaak in je keuken te houden.    Hoe je hier best mee aan de slag gaat, vertellen we je in deze blog!
Lees meer

Ontwerp je droomkeuken met Touch Reality!

Vind jij het ook moeilijk om je droomkeuken te visualiseren? Heb jij veel ideeën maar weet je niet hoe je ze concreet in je huis kan toepassen? Bij Kitchen-Suite brengen we jouw droomkeuken tot leven met onze unieke Touch Reality-ontwerptool. In slechts 10 minuten heb je een design van je ideale keuken in 3D én krijg je ook al meteen een (richt)prijs mee!
Lees meer

5 tips voor het creëren van je leefkeuken

In onze blog over dé keukentrends van 2021 kon je lezen dat de keuken vandaag het kloppend hart is van je huis. De plaats waar je: bijpraat na het werk, samen kookt, kinderen hun huiswerk maken, geniet van een aperitief met vrienden, ...  Maar hoe zorg je nu voor zo’n veelzijdige plek in huis? Een plaats waar alles gebeurt én een gezellige sfeer hangt? Wij geven je 4 tips voor de ideale leefkeuken!
Lees meer

Dé keukentrends van 2021

Ben jij volop bezig met het bouwen of verbouwen van je huis en ben je nog op zoek naar inspiratie voor jouw droomkeuken? Maak je klaar voor de nieuwste keukentrends van 2021 en laat je door ons inspireren!
Lees meer

Jouw keuken stylen in 1-2-3

Nu we allemaal veel thuis zitten is het misschien de ideale gelegenheid om je keuken eens op te frissen. Want, zeg nu zelf... Wat is er aangenamer dan op koude winterdagen heerlijk te kokerellen en te genieten met je gezin in een mooie, gezellige keuken?   In deze blog geven wij je 5 tips hoe jij je keuken in een handomdraai kunt stylen.
Lees meer

De ingewerkte (pivot)deur: hét verrassingseffect in je keuken

Heel wat keukens staan tegenwoordig in directe verbinding met een berging en/of een garage. Dit vaak om praktische redenen. Maar, een deur middenin je strakke keuken zit wel eens in de weg en verstoort bovendien het totaalplaatje van het keukendesign. Gelukkig kunnen we je geruststellen, want Kitchen-Suite heeft dé oplossing voor jou: Zeg hallo tegen de ingewerkte (pivot)deur!
Lees meer

De Quookerkraan: jouw musthave in de keuken

In één seconde een heerlijk kopje thee op een koude dag. Niet meer wachten tot je water kookt voor de spaghetti na een lange werkdag. In no time bruisend water in je glas toveren. Ja hoor, dat kan allemaal met de Quookerkraan! Lees snel verder en ontdek waarom wij absolute fan zijn van de Quookerkraan.
Lees meer

Wij zoeken: een administratieve duizendpoot

Is administratie dagelijkse kost voor jou? Heb jij kennis van keukens en geloof jij net zoals ons dat iedereen een keuken verdient waarin die kan thuiskomen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega (m/v) die we zoeken!
Lees meer

De ideale opstelling voor je keuken

Elke keuken is anders, maar er zijn wel vaste patronen te vinden in de keukenopstelling. Denk bijvoorbeeld de U-vorm of L-vorm. Uiteraard is de opstelling van je keuken vaak afhankelijk van de beschikbare ruimte.  Heb je toch de kans om de opstelling van je nieuwe keuken te bepalen? Dan geven wij je graag de nodige inspiratie!
Lees meer

Welke keukenstijl past bij jou?

Omdat je vaak veel tijd doorbrengt in je keuken is het uiteraard fijn als de keukenstijl volledig voldoet aan jouw wensen en persoonlijkheid. Om je te helpen met je keuze zetten wij onze verschillende stijlen op een rijtje.  Ontdek snel de keukenstijl die het beste bij jou past!
Lees meer

8 tips om je keuken te organiseren

Koken is voor velen een ontspannende en gezellige gebeurtenis. Maar, een onordelijke keuken kan wel eens roet in het eten gooien en voor de nodige frustraties zorgen.  Wij geven je graag 8 tips zodat jij in no time een overzichtelijke keuken hebt waarin je maar al te graag in thuiskomt.
Lees meer

Dé keukentrends van 2020

Ben jij volop bezig met het bouwen of verbouwen van je huis, en ben je nog op zoek naar dé perfecte keuken waarin jij kan thuiskomen? Wij zetten graag enkele trends voor jou op een rijtje!
Lees meer

Dé perfecte dressing in 4 stappen

Je dressing verdient het allerbeste. Maar, net zoals bij een keuken, zorgen je gewoonten en persoonlijke voorkeuren ervoor dat geen twee dressings hetzelfde zijn.  Met deze 4 stappen creëer jij dé perfecte dressing naar jouw wensen.
Lees meer

Kitchen-Suite bestaat 20 jaar!

Ons 20-jarig bestaan laten we niet zomaar aan ons voorbijgaan. Integendeel. Dat vieren we in stijl en samen met jullie! Voor deze speciale gelegenheid hebben we een Rad van Fornuis in onze winkel staan met tal van mooie prijzen aan verbonden.
Lees meer

Dé trends in fronten en werkbladen

Hoe je keuken eruitziet, wordt voornamelijk bepaald door de fronten van de keukenkasten en het werkblad. Of je nu gaat voor een moderne, landelijke of hedendaagse keuken. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Benieuwd naar de trends? Wij vertellen ze je graag!
Lees meer

NIEUWSBRIEF

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwigheden en kortingsacties op het gebied van keukens, interieur of totaalconcepten? Vul dan je gegevens in en je ontvangt onze maandelijkse nieuwsbrief. We gebruiken deze gegevens enkel voor het versturen van nieuwsbrieven. Elke nieuwsbrief bevat een link waarmee je je gemakkelijk en automatisch kunt uitschrijven. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de onze privacy policy.

Schrijf in op onze nieuwsbrief!