Inspiratie

Laat je inspireren

Dé perfecte dressing in 4 stappen

Je dressing verdient het allerbeste. Maar, net zoals bij een keuken, zorgen je gewoonten en persoonlijke voorkeuren ervoor dat geen twee dressings hetzelfde zijn.  Met deze 4 stappen creëer jij dé perfecte dressing naar jouw wensen.
Lees meer

Kitchen-Suite bestaat 20 jaar!

Ons 20-jarig bestaan laten we niet zomaar aan ons voorbijgaan. Integendeel. Dat vieren we in stijl en samen met jullie! Voor deze speciale gelegenheid hebben we een Rad van Fornuis in onze winkel staan met tal van mooie prijzen aan verbonden. De hoofdprijs? Het terugwinnen van je keuken!
Lees meer

Dé trends in fronten en werkbladen

Hoe je keuken eruitziet, wordt voornamelijk bepaald door de fronten van de keukenkasten en het werkblad. Of je nu gaat voor een moderne, landelijke of hedendaagse keuken. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Benieuwd naar de trends? Wij vertellen ze je graag!
Lees meer

NIEUWSBRIEF

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwigheden en kortingsacties op het gebied van keukens, interieur of totaalconcepten? Vul dan je gegevens in en je ontvangt onze maandelijkse nieuwsbrief. We gebruiken deze gegevens enkel voor het versturen van nieuwsbrieven. Elke nieuwsbrief bevat een link waarmee je je gemakkelijk en automatisch kunt uitschrijven. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de onze privacy policy.

Schrijf in op onze nieuwsbrief!