Moderne keukens

Moderne keukens

Een strak design

Een moderne keuken straalt frisheid en ruimte uit door haar strak design met ononderbroken oppervlakken, effen kleuren en een functioneel kookeiland. Bij mensen die kiezen voor een kookeiland is dit vaak dé blikvanger van je keuken.

Deze strakke lijnen trekken we ook door in de fronten, die grotendeels greeploos zijn. 

Thuiskomen in je keuken

Je keuken vs. je persoonlijkheid

Thuiskomen in je keuken betekent voor iedereen iets anders. Daarom is het belangrijk dat je een keuken kiest waarin jij je goed voelt en die past bij je persoonlijkheid en levensstijl. Wat is de stijl van mijn woonkamer en de rest van het huis? Welke stijl vindt je partner mooi?

Kan jij wel professioneel advies gebruiken? Onze adviseurs helpen je graag verder! 

 

Keukenstijlen

Modern vs. landelijk

Een moderne keuken wordt getypeerd door strakke lijnen. Dit komt terug in de fronten, die vaak greeploos zijn, en het kookeiland. Vaak wordt dit type keukens afgewerkt in hoogglans.

Een landelijke keuken behoudt na jaren hun uitstraling en ziel. Er wordt gebruik gemaakt van een combinatie van natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen die gezelligheid en warmte uitstralen.

Echter, zien we dat beide stijlen meer en meer overlappen. Een ‘landelijke keuken in een modern jasje’ kan dus perfect!

Keukens

Onze moderne keukens

NIEUWSBRIEF

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwigheden en kortingsacties op het gebied van keukens, interieur of totaalconcepten? Vul dan je gegevens in en je ontvangt onze maandelijkse nieuwsbrief. We gebruiken deze gegevens enkel voor het versturen van nieuwsbrieven. Elke nieuwsbrief bevat een link waarmee je je gemakkelijk en automatisch kunt uitschrijven. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de onze privacy policy.

Schrijf in op onze nieuwsbrief!