Hedendaagse keukens

Hedendaagse keukens

Less is more

Een hedendaagse keuken volgt geen specifieke stijltrend of kleurentrend en past in elk interieur of woning. Deze tijdloze keuken zal dus nooit uit stijl gaan. Het principe bij een hedendaagse keuken is “less is more”, maar wilt niet zeggen dat deze keukens saai zijn. Integendeel. Een hedendaagse keuken is een keuken die zich makkelijk aanpast aan de stijl van haar eigenaar. Het eenvoudige ontwerp geeft de ruimte om je persoonlijke touch aan te brengen met behulp van extra’s zoals decoratie, kruiden, keukenaccessoires, ...

Thuiskomen in je keuken

Je keuken vs. je persoonlijkheid

Thuiskomen in je keuken betekent voor iedereen iets anders. Daarom is het belangrijk dat je een keuken kiest waarin jij je goed voelt en die past bij je persoonlijkheid en levensstijl. Wat is de stijl van mijn woonkamer en de rest van het huis? Welke stijl vindt je partner mooi?

Kan jij wel professioneel advies gebruiken? Onze adviseurs helpen je graag verder! 

 

Keukstijlen

Hedendaags vs. modern

Het verschil tussen “modern” en “hedendaags” is niet zo groot. Waarom er dan toch onderscheid wordt gemaakt tussen moderne en hedendaagse keukens?

Een hedendaagse keuken beschikt over alle praktische troeven die een moderne keuken met zich meebrengt. Bovendien is er ruimte voor elementen uit andere stijlen en staan kleurrijke vormen en afwerking centraal.

Een moderne keuken oogt als één geheel. Wat je vaak ziet is dat keukenkasten op dezelfde hoogte tegen een muur worden geplaatst. Er wordt vaak gemaakt van een kliksysteem zonder handvaten. Zo worden de strakke lijnen van de keuken zelfs doorgetrokken in de deuren van de keukenkasten.

Keukens

Onze hedendaagse keukens

NIEUWSBRIEF

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwigheden en kortingsacties op het gebied van keukens, interieur of totaalconcepten? Vul dan je gegevens in en je ontvangt onze maandelijkse nieuwsbrief. We gebruiken deze gegevens enkel voor het versturen van nieuwsbrieven. Elke nieuwsbrief bevat een link waarmee je je gemakkelijk en automatisch kunt uitschrijven. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de onze privacy policy.

Schrijf in op onze nieuwsbrief!