Handigheid van een zeepdispenser

Handigheid van een zeepdispenser

U wast natuurlijk uw handen voor dat u aan de bereiding van een gerecht begint. Ofwel loopt u daarvoor even naar de badkamer ofwel staat er langs de keukenkraan een flacon met zeep.

Dat laatste is alles behalve ideaal want de flacon staat meestal in de weg of niet in de juiste richting. En als de flacon bijna leeg is wilt die wel eens omvallen bij het indrukken van het doseerpompje. Om u het leven wat makkelijker te maken kan u een zeep dispenser of zeeppomp (laten) inbouwen. Deze zeeppompen zijn makkelijk navulbaar met een vloeibare zeep naar keuze.

Let wel op! Een zeeppomp kan niet altijd achteraf ingebouwd worden. Niet alleen moet er voldoende ruimte zijn in de buurt van uw kraan en spoelbak, ook onder het werkblad in de kast moet genoeg plaats zijn om het zeepreservoir aan te brengen.
Ook niet onbelangrijk! In veel gevallen mag uw werkblad maximum 5cm dik zijn om de inbouw mogelijk te maken

Kijkt u gerust even naar ons aanbod van zeeppompen. Er is al een zeepdispenser vanaf ca. 30,- euro. U kan de zeeppomp van uw keuze rechtstreeks bestellen maar uiteraard kan u ook bij onze adviseurs terecht voor bijkomende vragen!