Trends in fronten en werkbladen

Trends in fronten en werkbladen

Thuiskomen in uw keuken

Thuiskomen? Da’s 100% genieten. Je zorgen samen met je schoenen aan de kant gooien. Gauw even een versbereide maaltijd op het vuur zetten. En nadien een gezellige tijd met je gezin doorbrengen. Als geen ander weten wij dat je keuken daar een belangrijke rol in speelt. Een keuken die past bij je smaak, je dagindeling, je gewoonten en je geliefden. Een keuken waarin gemak en stijl hand in hand gaan.

En dat is precies waar wij ons bij Kitchen-Suite als familiebedrijf dag in dag uit voor inzetten. We zijn een en al oor voor jouw verhaal en breien er een vervolg aan alsof je het zelf geschreven had: een keuken waarin jij met plezier thuiskomt en je op elk moment ook helemaal thuis voelt.

Keukenkastjes zonder krassen

Daarom is Kitchen-Suite altijd op de hoogte van de laatste nieuwigheden in de keukensector. Een nieuwe trend die we je graag leren kennen is poederlak. Bij het poederlakken wordt er een poeder op de fronten gespoten. Deze worden dan gebakken in een oven, waardoor de verf egaal omheen de fronten smelt en een stevige lakfilm vormt. Dit zorgt voor een uitzonderlijk stevige krasvaste laklaag.

Tegenwoordig zien we meer en meer vraag naar zwarte hoogglans keukens. Donkere kleuren zorgen namelijk voor een luxueuze indruk en contrasteren mooi met lichte materialen zoals hout en wittinten. Zwart is een tijdloze kleur die perfect past in een landelijke en moderne keuken

Werkbladen zonder vingerafdrukken

Ook op vlak van werkbladen volgt Kitchen-Suite de trends op de voet. Zo raden wij tegenwoordig vaker inox aan voor een moderne, industriële look. Roestvrijstaal heeft vele voordelen zoals hitte- en vochtbestendig 
en gemakkelijk in onderhoud. Krassen hebben daarentegen vrijspel bij dit materiaal, maar na verloop van tijd draagt dit bij aan het effect van jouw werkblad.

Ook werkbladen in volkern zijn een aanrader. Volkern is beschikbaar in wit en zwart en bezit een toplaag die zelfherstellend is. Handig voor wanneer er kleinere krassen worden gemaakt. De coating heeft ook de eigenschap dat het werkblad zijdezacht aanvoelt, mat is en waarop je geen vingerafdrukken kan nalaten.

Welkom thuis!

Ben je intussen klaar om thuis te komen in je droomkeuken? Kom dan gerust eens op de koffie in onze toonzaal met indrukwekkende stalenruimte. Waar we hart en ziel in jouw verhaal steken, om jouw droom helemaal werkelijkheid te maken. En het prijskaartje? “Onbetaalbaar natuurlijk, maar wees gerust: daarover raken we het altijd eens,” zegt zaakvoerder Cees Brandwijk. 

Meer informatie? Kom gerust ons inspiratieboek afhalen in de winkel!