Ontdek al onze stijlen

Klassieke keuken met houten werkblad

Hoogglans witte keuken met Dekton werkblad

Massief houten keuken met blauwe steen

Combinatie hout met hoogglans wit / Donker Dekton werkblad

Witte cottage

Zwarte hoogglans keuken

Modern met hout

Massief hout

Hoogglans design

Combinatie hoogglans met hout

Hoogglans modern

Design met koele look

Modern, witte hoogglans

Engelse cottage

Kookeiland

BartGeurtsFotografie-KITCHENSUITE-6

Massief Hout

Massief houten keukens doen direct denken aan klassieke, rustieke keukens. Het zijn oerdegelijke keukens die een zekere deftige status uitstralen. Maar houten keukens kunnen ook in een modernere variant bestaan ... nog steeds met hetzelfde degelijke karakter maar aangevuld met een zachte, warme, gezellige sfeer.

BartGeurtsFotografie-KITCHENSUITE-4

Design

Houdt u van rechte lijnen en strakke vormen? Dan biedt Kitchen-Suite u een ruim assortiment aan design keukens. U kan o.a. kiezen tussen greep of greeploos, fronten in een matte of hoogglans lak of gewoon een modieus houtmotief. Uiteraard zijn alle accessoires afgestemd op uw wensen en kan u kiezen uit een hele waaier aan bijpassende inbouw toestellen.

Het ontwerp vormt een belangrijk element in uw keuze zonder dat u moet inboeten aan functionaliteit. Grote werkvlakken, prakitsche lades (besteklades, pottenlades, ...) en uiteraard opbergruimte in de vorm van kasten, verkrijgbaar in diverse maten ... kortom, alles om het kokerellen zo aangenaam mogelijk te maken.

BartGeurtsFotografie-KITCHENSUITE-8

Cottage

Bij Kitchen-Suite kan u terecht voor zogenaamde cottage keukens in talloze opstellingen en diverse maar neutrale kleuren. Het landelijk karakter van deze stijl zorgt ervoor dat de cottage keuken in iedere woning past. Deze keukens geven uw woning een warme en gezellige uitstraling.