Onze beloften

Eigen plaatsingsdienst

De medewerkers van onze montagedienst zijn nauw betrokken bij de totstandkoming van uw droomkeuken. Tijdens de opmeting geeft men u advies over de beste locatie van de aansluitpunten voor o.a.:

  • aan- en afvoer van water voor de spoelbak, vaatwasser, ...
  • elektrische inbouw apparaten zoals de vaatwasmachine, inbouw oven, microgolf oven, koelkast, diepvriezer, ...

De plaatsing van uw keuken zelf duurt, afhankelijk van de grootte, 1 tot 2 dagen. Onze keukenplaatsers beschikken over de nodige kwalificaties en vergunningen om uw keuken vakkundig te installeren.

Ondanks de hoge kwaliteit van onze keukens kan het voorkomen dat er zich problemen voordoen met uw keukenmeubelen of toestellen. Ook dan kan u bij ons terecht voor een snelle en adequate oplossing.

Cees of Jim komen altijd opleveren

Enkel een kwalitatief hoogstaande keuken leveren is niet voldoende om u als een tevreden klant te beschouwen.
Een bestelling van een keuken is een afspraak. Een afspraak om uw droomkeuken binnen een afgesproken termijn te leveren en te installeren.

Om ons te kunnen houden aan die afspraak controleren Cees en Jim elk stadium van uw bestelling. Van opmeting, naar bestelling, tot aan de levering en montage toe. Op die manier kunnen wij anticiperen op eventuele problemen en u juist informeren over uw bestelling.

Cees of Jim kan je altijd bellen

Ook na de oplevering van uw keuken kan u op ons blijven rekenen.

Heeft u vragen over het onderhoud van uw keuken of de werking van een inbouw apparaat? Doet er zich een technisch probleem voor of wenst u onderdelen bij te bestellen? Wij staan u graag te woord!


Thuiskomen in uw keuken

Wij willen niet alleen toonaangevend zijn, van alle nieuwste 'snufjes' leveren wij enkel keukens van hoogstaande kwaliteit. Dit kunnen wij door steeds op te zoek gaan naar de leverancier met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Zo geniet u van een garantie tot 10 jaar op de keukenmeubelen en een fabrieksgarantie tot 5 jaar op de elektrische toestellen.

Kwaliteitsvol koken stopt niet met een betrouwbare en degelijke keuken. Onze keukenadviseurs geven volop aandacht aan het ergonomisch aspect. Zo ontwerpen wij, in overleg met u, een keuken die gemaakt is op een werkhoogte die is afgestemd op u: uw lichaamslengte, links- of rechtshandigheid, enz. Want thuiskomen in uw keuken betekent voor iedereen iets anders.

De beste prijs voor uw keuken

Onze goede service en grote klantenbasis stelt ons in staat kortingen te bedingen bij onze keukenleveranciers. Kortingen waar wij u graag van laten meeprofiteren!

Dit zorgt ervoor dat wij voor zowel de keukenmeubelen als de toebehoren zoals spoelbakken, kranen, inbouwtoestellen e.d. zeer lage prijzen hanteren zonder aan kwaliteit en service te moeten inboeten.

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Kom zeker eens langs om uzelf te overtuigen!

Hoe gaan we te werk?

Kennismaking

Kennismaking

U bezoekt onze showroom en brengt de (globale) afmetingen van uw keukenruimte mee.

Volgende stap
Voorontwerp

Voorontwerp

Nadat u een keuze heeft gemaakt van het gewenste type keuken, maken wij samen met u het voorontwerp, waarna we voor u ter plaatse de juiste prijs berekenen

Volgende stap
Orderbon

Orderbon

Indien u akkoord gaat en de betreffende keuken wenst aan te kopen, vullen wij de definitieve orderbon in waarbij alle onderdelen en apparatuur worden vermeld.

Volgende stap
3D-tekening

3D-tekening

Nadat de levertijd is vastgesteld maken wij een meetafspraak. Daarna wordt een perspectief tekening gemaakt. Aanpassingen kunnen nog gemaakt worden.

Volgende stap
Aansluitschema

Aansluitschema

Na een definitief akkoord ontvangt u een technische tekening met aansluitschema waarop de nodige aansluitingen van water en elektriciteit zijn aangegeven.

Volgende stap
Leverdatum

Leverdatum

U ontvangt een definitieve orderbevestiging met daarop de betreffende leverdatum en eventuele montagedatum.

Volgende stap
Oplevering!

Oplevering!

Iedere keuken wordt door Cees of Jim persoonlijk opgeleverd. U bent klaar om thuis te komen in uw keuken!

Volgende stap